Στην Ecofill, δεσμευόμαστε να παρέχουμε:

● Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας: Η Ecofill εγγυάται κορυφαία ποιότητα σε κάθε εκτύπωση.

● Service & Support: Άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα, σε οποιονδήποτε εκτυπωτή, ένας έμπειρος τεχνικός μας θα αναλάβει την τεχνική υποστήριξη στο χώρο σου.

● Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

● Πιστοποίηση ανακύκλωσης: Διευκολύνουμε τη συλλογή κενών μελανιών από τις εγκαταστάσεις μιας επιχείρησης ή ενός απλού καταναλωτή την ημέρα παράδοσης των νέων toner, με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, δωρεάν, προσφέροντας και το απαραίτητο πιστοποιητικό ανακύκλωσης.

● Άμεση εξυπηρέτηση: Παρήγγειλε εύκολα online ή μέσω τηλεφώνου για άμεση εξυπηρέτηση.

● Πιστοποιημένη ποιότητα: Τα προϊόντα μας πληρούν τα πρότυπα ISO_9001:2008, ISO_14001:2004, ISO_19752 & ISO_19798

Πιστοποίηση από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης

Η Ecofill αναδεικνύει τη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα μέσω της πιστοποίησης από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης για την ανακύκλωση των χρησιμοποιημένων toner. Αυτή η πιστοποίηση αναδεικνύει τη δέσμευσή μας να αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον φόρτο των αποβλήτων που προκαλούνται από τα χρησιμοποιημένα toner. Η Ecofill διευκολύνει τη σωστή συλλογή και ανακύκλωση των χρησιμοποιημένων toner, προσφέροντας μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον λύση για τη διαχείριση των αποβλήτων εκτύπωσης.

Εγγύηση 30 ημερών

Στην Ecofill, πιστεύουμε στα προϊόντα μας. Τα συμβατά μελάνια μας, τόσο από την σειρά premium quality όσο και από την σειρά standard quality συνοδεύονται από εγγύηση 30 ημερών, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας για την ικανοποίηση του κάθε πελάτη μας.